'100% voetbal' latjetrapcompetitie verlengd en uitgebreid

Na een succesvol eerste seizoen van de latjetrapcompetitie in Veenendaal, is woensdag (20 juni) het sponsorcontract met sportwinkelketen ‘100% voetbal’ verlengd en uitgebreid. Dat betekent dat er een tweede seizoen van latjetrap in Veenendaal gaat komen en ook dat BDUmedia komend seizoen start in Ede.

 

De ‘latjetrap-competitie’ is een wedstrijd tussen vertegenwoordigende teams van voetbalclubs in Veenendaal. Deelnemers proberen zoveel mogelijk punten te scoren door in vijf pogingen zo vaak als mogelijk de lat te raken. Hier is het filmpje van de finale te zien.

 

Daarnaast heeft media-adviseur Dik van de Weerdhof een tweede sponsor bereid gevonden om aan het project mee te werken. ‘Voetgolf Maurik’ wordt de subsponsor voor de latjetrapcompetitie, zowel voor Veenendaal als voor Ede.

 

Daarmee wordt de latjetrap-competitie een rendabel project waarmee BDUmedia niet alleen uit de kosten komt, maar er zelfs een mooi bedrag mee verdient.

 

De redactie kijkt ook naar uitbreidingsmogelijkheden bij andere titels. Zou ‘latjetrap’ ook iets voor jouw titel kunnen zijn? Neem dan even contact op met Sanne Koudijs: (s.koudijs@bdu.nl).


Geplaatst op 22 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.