Vrijkaarten Winterfair en Kerstfair

 

foto+ribbon_b

Heb je zin om de Winterfair in Garderen te bezoeken?Vraag dan bij het directiesecretariaat van BDUmedia naar de vrijkaarten via info@bdu.nl.

De Kerstfair wordt gehouden op 4, 5, 6 en 10, 11, 12, 13 december. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.winterfairgarderen.nl.


Vrijkaarten Kerstfair Mariënwaerdt

Ook voor de Kerstfair ‘Gezellig genieten’ op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd (foto) zijn vrijkaarten beschikbaar.

De kerstfair vindt plaats van 11 tot en met 14 december. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.kerstfair.nl


Heb je interesse mail dan via info@bdu.nl.


Geplaatst op 21 november 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.