Websites in cluster 'Haarlem' live

Deze week zijn de websites voor het cluster Haarlem live gegaan. Het gaat om de volgende titels:
Het cluster ‘Haarlem’ maakt deel uit van de nieuwsbladen die BDUmedia eerder dit jaar overnam van het Telegraaf-concern. Veel van die nieuwsbladen hadden nog geen volwaardige digitale versie. Voor BDUmedia hebben de digitale kanalen daarentegen een belangrijke positie in de strategie. Mede daarom is er veel energie gestoken in het zo snel mogelijk in de lucht brengen van de websites.
De titels in het cluster ‘Haarlem’ worden vanuit het (nieuwe) kantoor in Hoofddorp aangestuurd. Daar zetelt ook de redactie die ervoor gaat zorgen dat de nieuwe websites 24 uur per dag, 7 dagen in de week up-to-date zijn.
Bij de foto: De titels in het cluster ‘Haarlem’ hebben sinds deze week een digitaal broertje.

Geplaatst op 1 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.