Vrijkaarten voor FC Volendam

Afbeeldingsresultaat voor logo FC volendam

BDUmedia biedt enkele freelancers de kans om naar een thuiswedstrijd van FC Volendam te gaan. Er zijn drie wedstrijden waarvoor per wedstrijd drie business seats en twee parkeerkaarten beschikbaar zijn.

 

Het gaat om de wedstrijd FC Volendam-Fortuna Sittard op 2 februari, de wedstrijd FC Volendam-FC Eindhoven op 2 maart en de wedstrijd FC Volendam-MVV op 12 maart.

 

Wie interesse heeft kan dat per mail aangeven bij Diana Boerman via d.boerman@bdu.nl. Voor deze actie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 


Geplaatst op 15 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.