Gemeente Hoorn aan boord bij Westfries Weekblad

Afbeeldingsresultaat voor logo gemeente hoorn

Het Westfries Weekblad heeft twee jaar lang de gemeenteberichten en bekendmakingen van de gemeente Hoorn niet in de krant gehad. Hier komt nu verandering in.

 

Destijds koos de gemeente door middel van een aanbesteding voor concurrent Rodi. Nu heeft het Westfries Weekblad, in samenwerking met Abovo Media, de gemeente Hoorn weer voor zich  weten te winnen en staan de gemeentepagina’s vanaf 1 januari 2018 weer in Westfries Weekblad.

 

,,Een mooi bewijs dat onze kranten ook in Noord-Holland het vertrouwen bij de gemeenten winnen”,  aldus uitgever Charna Verheugen.


Geplaatst op 22 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.