4 vrijkaarten jubileumgala Barnevelds Philharmonisch Orkest

foto+ribbon_b

BDU heeft vier vrijkaarten ontvangen voor het jubileumgala van de Harmonie op zaterdag 22 november.

Het concert wordt gegeven in het Schaffelaartheater en begint om 20.15 uur. Het belooft een bijzonder en hoogstaand concert onder leiding van de dirigent Jan Gerrit Adema te worden. Karin Bloemen zal met ondersteuning van het Barnevelds Philharmonisch Orkest meerdere liedjes ten gehore brengen.

Wil jij in aanmerking komen voor de vrijkaarten, mail dan naar info@directiesecretariaat.nl. Alle aanmeldingen worden verzameld en daar worden woensdag 19 november twee gelukkige winnaars uit getrokken. Wanneer jij dat bent, ontvang je woensdag bericht.


Geplaatst op 14 november 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.