40 jaar getrouwd, 24 jaar bezorger

Freelance correspondent van Bunniks Nieuws, Margriet Hunse, maakte een prachtig human interest verhaal over het echtpaar John en Wil uit Bunnik. Zij vierden hun 40-jarig huwelijk. Al ruim de helft van die tijd samen, bezorgen zij ook de krant in een deel van hun dorp.

 

Een prachtig feel good verhaal. Tegelijk een mooi tegenwicht tegen de klaagcultuur rondom de bezorging. Het gaat – gelukkig – ook heel vaak goed. En dat mag ook verteld worden.

 

http://bunniksnieuws.nl/lokaal/bezorgers-40-jaar-getrouwd-380154


Geplaatst op 23 maart 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.