De mogelijkheden van de site: FAQ's

faq

Nog niet alle freelance medewerkers zijn op de hoogte van de mogelijkheden die deze website biedt. Wij zullen de komende tijd daarom alle afzonderlijke onderdelen van www.bdufreelancer.nl voor het voetlicht brengen. Deze week: het kopje ‘FAQ’s’.

 

Voor degenen die het niet weten: FAQ’s staat voor Frequently Asked Questions. Ofwel: veelgestelde vragen. In dit onderdeel geven wij antwoord op kwesties als ‘Hoe moet ik declareren?’, ‘Wat is een eigen verklaring?’ en ‘Mag ik mijn bijdragen voor BDUmedia ook verkopen aan andere partijen?’ Klik op de button FAQ’s om een kijkje te nemen op dit onderdeel van de site.

Laat het weten als je vindt dat een of meerdere vragen met betrekking tot het correspondentschap, niet beantwoord worden.

 

 


Geplaatst op 24 december 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.