Vrijkaarten voor evenement: Mirakels Amersfoort

Ben jij nieuwsgierig naar het leven van Johan van Oldenbarnevelt, één van de grootste staatsmannen uit de Nederlandse geschiedenis én geboren Amersfoorter? Wil je tijdens de Kerstvakantie de Keistad op een verrassende manier leren kennen? Kortom, wil jij óók dit bijzondere Mirakel van Amersfoort ontdekken? Doe dan mee!

We hebben een aantal kortingscodes die ingewisseld kunnen worden tegen gratis toegangskaarten op www.mirakelsamersfoort.nl voor dagen/tijden naar keuze. Stuur even een mail naar directie.secretariaat@bdu.nl als je hier naar toe wilt.

Het evenement vindt plaats op 26 en 28 december en 3 en 4 januari.
Zie voor meer informatie deze link.


Geplaatst op 20 december 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.