Aangrijpend verhaal wordt duizenden keren gelezen

De 12-jarige Moira.

We brengen met onze edities continu goede, lokale en kwalitatieve verhalen. Soms zit er eentje tussen, die meer aandacht krijgt dan normaal.

Deze week staat in HCNieuws een aangrijpend verhaal over de 12-jarige Moira die vrij plotseling overleed aan leukemie. De ouders van Moira wilden graag hun verhaal delen met iedereen in hun omgeving. Eric Hoenson nam contact op en vanwege de heftige inhoud waren meerdere sessies nodig om het verhaal compleet te krijgen.

Het verhaal werd op de site duizenden keer gelezen en op Facebook kwamen er tientallen hartverwarmende reacties. Na publicatie is Eric nog even langs geweest (gepaste afstand uiteraard) om wat kranten te brengen en de ouders gaven aan dat ze erg blij waren met alle reacties.
Dit geeft maar weer eens aan wat een lokale krant kan betekenen in een gemeenschap!


Geplaatst op 24 april 2020

 

2 thoughts on “Aangrijpend verhaal wordt duizenden keren gelezen

  1. Peter

    Wat een aangrijpend verhaal. Mooi opgeschreven door Eric Hoenson, compliment daarvoor. Dit zijn de verhalen die je als schrijver nooit meer gaat vergeten.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.