Aanmelden voor BDU-freelancersavond

Schaffelaartheater

De eerste freelancers hebben zich aangemeld voor de BDU-freelancersavond op donderdag 7 mei.

 

Tijdens de bijeenkomst in het Barneveldse Schaffelaartheater worden voor de eerste keer de BDU-persprijzen aan onze correspondenten uitgereikt. Maar er is meer: de organisatie is er in geslaagd een bekende spreker te strikken die bereid is de avond met zijn aanwezigheid op te luisteren. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. Om 20.00 uur begint het programma, dat rond 21.30 uur eindigt.

 

Aanmelden is verplicht. Dit kan bij één van de contentmanagers Alex Monster (a.monster@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl).


Geplaatst op 26 maart 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.