Aanmelden voor videoworkshop

filmen

BDUmedia werkt achter de schermen hard aan een gloednieuwe videoworkshop voor freelancers. Belangstellenden kunnen zich al aanmelden.

 

Tijdens de workshop vertellen Boy Imminck (videoredactie) en Peter Tijssen (als freelancer nauw betrokken bij de videoredactie) over welke soorten video’s de verschillende BDU-titels nodig hebben. Wat is de impact van een goede nieuwsvideo en hoe maak je die op een simpele, maar professionele, manier? In de huidige tijd gebeurt dit niet meer alleen met bakbeesten van videocamera’s, maar zeker ook met smartphones. In de workshop ligt daar dan ook de nadruk op.

 

Het is de bedoeling dat deelnemers tijdens de workshop de fijne kneepjes van het vak leren en vervolgens ongeveer een maand ‘proefdraaien’. Ze krijgen in die periode ook feedback op hun items. De bedoeling is dat de workshop leidt tot meer en betere video’s op de online-kanalen van de titels van BDUmedia.

 

De workshop is bedoeld voor alle freelancers van alle titels van BDUmedia. Bij grote belangstelling worden wellicht meerdere workshops gegeven.

 

De exacte data worden nog bepaald, maar de workshop staat gepland voor de maanden oktober en november. De workshop wordt in Barneveld gegeven op een dinsdagochtend of dinsdagmiddag en duurt zo’n twee tot drie uur.

 

Heb je interesse in deze workshop? Meld je dan direct aan door te mailen naar b.imminck@bdu.nl. Vermeld ook even met welk merk/type mobiele telefoon je filmt tijdens de workshop. Later volgt meer informatie per mail. Deelname is gratis.

 


Geplaatst op 4 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.