Aanpassingen in declaratieformulier

1413467334_Currency-_Euro

BDUmedia heeft de voorbije periode gewerkt aan een vernieuwd declaratieformulier, dat gebruiksvriendelijker moet zijn voor de freelance medewerkers. Dit heeft geresulteerd in een enigszins gewijzigd formulier, dat via een nieuwe link moet worden benaderd. De oude link komt te vervallen. Het nieuwe formulier dient te worden benut voor alle declaraties van bijdragen die zijn gepubliceerd vanaf 1 januari 2016. De persoonlijke code blijft ongewijzigd.

Alle freelance medewerkers krijgen een mail, waarin de belangrijkste veranderingen worden toegelicht. Uiteraard is ook de link naar het nieuwe formulier bijgesloten. Voor vragen kan contact worden opgenomen met een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).


Geplaatst op 15 januari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.