Aantal video's op BDU-sites neemt snel toe

video

Misschien is het al opgevallen. Na de start van de nieuwsdienst in januari is het aantal video’s op de websites flink toegenomen.

Via het zoeksysteem Coosto stuit de nieuwsdienst van BDUmedia op veel (meer) video’s. Ook zijn de afgelopen maanden meer afspraken gemaakt met sportverenigingen/bedrijven die gratis video’s van evenementen en sportwedstrijden leveren.

Daarnaast maken we gebruik van video’s van onze (112-) correspondenten en zijn er tot juli ook drie videostagiaires. Dat alles leverde tot en met februari al ruim 160 video’s op. In maart zagen we een flinke uitschieter. In totaal plaatsten we toen 114 video’s op onze site.

Door onder meer het sportproject Van Gent Finaleweken (Ede Stad.nl/Veenendaalse Krant.nl) richten we de komende twee maanden ook weer minimaal op 100 video’s per maand.


Geplaatst op 7 april 2016

 

2 thoughts on “Aantal video’s op BDU-sites neemt snel toe

    1. BDUFreelancer

      Jazeker Bert. Zo zijn (bijvoorbeeld) rond The Passion vele video’s gepubliceerd op Stad Amersfoort.nl.

      Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.