Abonneewerfactie; ook aandacht voor bestaande abonnees

Onlangs is de grote ‘Nieuwsgierig’ abonneeactie van start gegaan voor de titels De Woudenberger, Scherpenzeelse Krant, Stichtse Courant, Nieuwsblad de Kaap, Soester Courant en Wieringer Courant. De campagnes voor Baarnsche Courant en Barneveldse Krant volgen later.

 

De komende weken is er een cross-mediale campagne om zoveel mogelijk nieuwe abonnees te werven en bestaande abonnees te binden. De genoemde titels worden twee weken huis aan huis verspreid om de niet abonnees kennis te laten maken met de titel. De krant wordt vergezeld met een brief waarin we de waarde van lokaal nieuws benadrukken.

 

Ook via online advertising en social kanalen verspreiden we deze campagne en verwijzen we mensen naar de landingspagina van betreffende titel zoals dewoudenberger.nl/nieuwsgierig. Hier kan men zich aanmelden. Bij iedere titel zit een exclusieve kortingsvoucher bij een tuincentrum als activatieprikkel. Deze kortingsvoucher kunnen bestaande abonnees ook claimen op genoemde landingspagina. Zo houden we onze bestaande abonnees ook tevreden!

 

De abonneewerfactie loopt nog tot half november.


Geplaatst op 9 november 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.