Alex Monster gaat contenthuis Alkmaar leiden

Contentmanager Alex Monster (rechts op een archiefbeeld) wordt Adjunct Hoofd Content van BDUmedia. Alex wordt hiermee eindverantwoordelijk voor het gehele Contenthuis in Alkmaar (Noord-Holland). Naast deze functie blijft hij vooralsnog actief als Contentmanager voor het gebied Zuid (kantoor Gorinchem).

Zijn overige taken worden voorts overgedragen aan Hoofd Content Norbert Witjes die deze binnen zijn organisatie zal verdelen.

Alex’ eerste en belangrijkste taak is om de BDU-werkmethodiek van het Contenthuis te implementeren en de kranten in Noord Holland zo snel mogelijk in lijn te brengen met de redactionele formules van BDUmedia. Samen met uitgever Charna Verheugen en Manthos Markontonakis (sales) geeft hij het uitgeefteam van Noord-Holland vorm.


Geplaatst op 12 augustus 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.