Algemeen directeur Henk van Esch vertrekt bij de Koninklijke BDU

Algemeen directeur Henk van Esch verlaat de BDU. Na bijna 43 jaar werkzaam te zijn geweest voor het bedrijf, maakt Van Esch de overstap naar Janssen/Pers Rotatiedruk B.V. in Gennep. Daar wordt hij algemeen directeur bij dit onderdeel van de Koninklijke Drukkerij Em. de Jong. Van Esch begint op 1 april bij zijn nieuwe werkgever.

Van Esch bekleedde binnen de BDU tal van functies. Hij was lange tijd vooral actief binnen de drukkerij van BDU, waarbinnen onder meer twee rotatiedrukpersen worden geëxploiteerd. De laatste jaren was Van Esch lid van de algemene directie.

Directeur ‘Media’ Heiko Imelman is door de Raad van Commissarissen aangewezen als interim opvolger van Van Esch.


Geplaatst op 24 februari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.