Anti-pestencampagne met banner Barneveldse Krant

Gratis voorlichting over (digitaal) pesten voor leerlingen op basisscholen is één van de activiteiten van Be Active, het activiteitenteam van de gemeente Barneveld. Sinds vorige week – niet toevallig de Week Tegen Pesten – beschikt Be Active over een manshoge banner met een speciaal samengestelde voorpagina van de Barneveldse Krant. Daarop staan artikelen over verschillende onderwerpen die een directe link hebben met pesten.

 

De medewerkers van Be Active nemen de opvallende banner mee tijdens hun bezoek aan groepen 5 tot en met 8 van basisscholen. De artikelen dienen als aanknopingspunt voor gesprekken met leerlingen, als onderdeel van de gemeentelijke anti-pestencampagne. De banner is door BDUmedia kosteloos ter beschikking gesteld.


Geplaatst op 24 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.