Barneveldse Krant centraal in artikel in VNG Magazine

In de aanloop naar het congres van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten), dat op 4  en 5 juni in Barneveld wordt gehouden, zijn hoofd content Norbert Witjes en de verslaggevers Wouter van Dijk en Jannes Bijlsma van de Barneveldse Krant geïnterviewd door het VNG Magazine. Het artikel geeft een goed beeld van de verhoudingen tussen redactie en gemeente en de betrokkenheid van de krant bij de lezer. Het benadrukt nog eens de unieke positie van de Barneveldse Krant in het Nederlandse medialandschap.

 

Lees hier het hele artikel uit VNG Magazine. 

 

Op de foto: Wouter van Dijk (l.) en Jannes Bijlsma zorgen dagelijks voor de belangrijkste lokale nieuwsverhalen in de Barneveldse Krant. (foto: Jacob-Carl Pauw)


Geplaatst op 24 mei 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.