Barneveldse Krant lift mee op bekendheid The Voice of Holland

Nadat Boer Zoekt Vrouw de Barneveldse Krant in oktober bijna 26.000 kliks opleverde, was het dit weekend de beurt aan The Voice of Holland om de ´teller´ op volle toeren te laten draaien.

 

Iris Noëlle Lengkeek ontroerde Waylon met haar vertolking van het nummer Piece by piece’. De 22-jarige woont in Amersfoort, maar groeide op in Nijkerk. Freelancer Jeroen van der Veer publiceerde zaterdagochtend berichten over het optreden op StadAmersfoort.nl en StadNijkerk.nl: Amersfoortse Lengkeek ontroert juryleden bij TVOH.

 

Een dag later bleek dat Iris in Barneveld op de middelbare school heeft gezeten. Anderhalve dag na het glansoptreden, eigenlijk te laat, nam de Barneveldse Krant het bericht van Jeroen over. Voor een nog betere online vindbaarheid werd de naam van het programma in de kop nu voluit geschreven. Goed voor een vermelding op de ´voorpagina´ van Google News en kliks uit het hele land (inmiddels meer dan 15.500 views)  😉


Geplaatst op 7 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.