Barneveldse Krant.nl geeft ballonvaarten weg aan lezers

Wie verdient een onvergetelijke ballonvaart? Barneveldse Krant.nl geeft deze zomer zestien ballonvaarten weg aan mensen die iets te vieren hebben of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De heteluchtballon van de BDU, hoofdsponsor van Ballonfiësta Barneveld, stijgt donderdag 17 augustus op met een mand vol prijswinnaars. Om in aanmerking te komen, hoeven lezers alleen maar aan te geven wie zeker moet opstijgen vanaf de Koewei en waarom diegene een plek in de mand verdient. Als kers op de taart interviewt de redactie de winnaars voor een artikel in de Weekendbijlage.

De actie is met recht een succes te noemen: de redactie heeft tot nu toe meer dan honderd reacties gekregen.


Geplaatst op 7 juli 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.