Barneveldse Krant.nl zendt samenvattingen SDVB uit

Barneveldse Krant.nl zendt dit seizoen de hoogtepunten uit van alle thuiswedstrijden van het eerste team van voetbalvereniging SDV Barneveld. BDUmedia heeft daarover onlangs overeenstemming bereikt met de Barneveldse eerste klasser.

 

Een videoteam van BDUmedia, bestaande uit  Peter Tijssen, Boudewijn van de Velde en Luuk Potgieter gaat de bewegende beelden verzorgen. De beelden zullen voor het eerst na afloop van de eerste thuiswedstrijd van de Barnevelders, tegen Nunspeet, te zien zijn.

 

Op www.barneveldsekrant.nl werden al vaker samenvattingen vertoond van voetbalwedstrijden, maar nog niet op structurele basis.


Geplaatst op 1 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.