Barneveldse Krant organiseert bierproeverij voor abonnees

Kijken, ruiken én proeven. En veel vrolijke gezichten, donderdagavond tijdens de bierproeverij van de Barneveldse Krant in Voorthuizen.

Zestig abonnees maakten in de bovenzaal van grand-café De Bunckman kennis met de lekkerste, lokale bieren. Voortsche Vlier met een crostini met zalm, Groot Geschapen van Het Platte Harnas met een sesamtoastje met roombrie en het Zwarte Schaap van Smaak in combinatie met een toastje met blauwaderkaas.

De smaakpapillen werden donderdagavond een paar uur lang geprikkeld. De brouwers van SmaakVoortsche Bieren en Het Platte Harnas hadden elk vier biertjes meegenomen, allemaal geserveerd met een bijpassend hapje.

Tussen het proeven door vertelden ze vol passie over het brouwproces en wat er allemaal komt kijken bij het op de markt brengen van een lokaal biertje.


Geplaatst op 6 maart 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.