Barneveldse Krant prominent aanwezig bij Ballonfiësta

De 36ste editie van de Barneveldse Ballonfiësta staat op het punt van beginnen. Vier avonden achtereen – van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 augustus – kiezen achter kasteel De Schaffelaar tientallen heteluchtballonnen het luchtruim. Waaronder een aantal ‘special shapes’, zoals de papegaai op de foto.

 

Uiteraard doet de Barneveldse Krant uitgebreid verslag van het evenement dat elke avond duizenden bezoekers trekt. Zowel in de krant als op de website, inclusief fotoreportages en video’s. BDUmedia/Barneveldse Krant.nl is als een van de hoofdsponsors ook op het evenement prominent vertegenwoordigd. En natuurlijk stijgt de BDU-ballon iedere avond op.

 

Bijzonder is de aanwezigheid van een team van vier mensen namens BDUmedia/BarneveldseKrant.nl. Boy Imminck van de nieuwsdienst, John Veldhuizen van de afdeling marketing en twee video-freelancers zorgen er vanuit de regiekamer voor dat de vier grote led-schermen op het terrein van nieuws en videomateriaal worden voorzien. Er is onder meer een livestream vanuit een luchtballon en er zijn ook diverse cameraposities op de grond. Bovendien wordt de website van de Barneveldse Krant up-to-date gehouden.

Meer informatie: www.ballonfiestabarneveld.nl 


Geplaatst op 20 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.