Barneveldse Krant scoort met ballonactie

Stralende gezichten van zestien abonnees en elf boeiende verhalen in de weekendbijlage. Dat is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de redactie van de Barneveldse Krant en Ballonteam Wessel. Laatstgenoemd bedrijf stelde vanwege zijn 25-jarig jubileum zestien gratis ballonvaarten beschikbaar.

 

De redactie plaatste daarna de volgende oproep in de krant, op de site en op Facebook:´Wie verdient een gratis ballonvaart?´ Daarop reageerden ruim 120 lezers. Na een voorselectie kwamen de zestien gelukkigen via een loting uit de bus. Elf van hen vertelden hun verhaal in de Barneveldse Krant.

 

Lees hier meer over de ballonvaartactie.

 


Geplaatst op 8 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.