Barneveldse Krant scoort met Samen Sterk Oranjetoer

De studio van de Samen Sterk Oranjetoer.

De Barneveldse Krant liet op Koningsdag van zich spreken met een online Samen Sterk Oranjetoer. Duizenden inwoners van de gemeente Barneveld volgden de toer via de website en Facebook. De redactie kreeg talrijke positieve reacties.

De aftrap werd gegeven door de burgemeester met een korte toespraak, gevolgd door leden van muziekvereniging De Harmonie die vanuit huis het Wilhelmus speelden.

De beelden van versierde straten kwamen vanaf een auto met een draaibare camera op het dak. Deze reed van 11.00 tot 16.15 uur door een deel van de gemeente. Daarnaast zorgden mobiele camerateams voor gesprekken met enthousiaste wijk- en dorpsbewoners. Vanuit een studio werden diverse optredens uitgezonden met onder meer lokale muzikanten en een goochelaar. De afsluiting was om 16.00 uur, in aansluiting op de Nationale Toost.

Het idee voor de Samen Sterk Oranjetoer ontstond twee weken geleden. In korte tijd werd een compleet programma samengesteld om op deze bijzondere Koningsdag toch wat feestelijks te organiseren. Meerdere Barneveldse bedrijven meldden zich als sponsor.

Bekijk hier een korte samenvatting.


Geplaatst op 28 april 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.