BBQ sluit zinderend project 'Finaleweken Ede/Veenendaal' af

BBQ-master Boy Imminck.

Meer dan 400 artikelen en 22 videoverslagen, verspreid over de periode 10 maart tot en met 15 juni. Dat is kort samengevat het resultaat van de sportverslaggeving tijdens de Van Gent Finaleweken van Veenendaalse Krant.nl en Ede Stad.nl. De feestelijke afsluiting was donderdag 20 juni tijdens een zeer geslaagde barbecue bij snackbar Henky Penky in Ede.

 

Het was alweer de elfde editie van de Finaleweken voor Veenendaal en de negende voor Ede. Onder redactionele coördinatie van Sander van Snippenberg en Boy Imminck leverden bijna twintig freelancers een topprestatie.

 

Ze deden verslag van ,,historische momenten, vreugdetaferelen en diepe teleurstelling, kampioenen, bekerwinnaars en degradanten”, zoals Sander het verwoordde tijdens zijn speech bij de barbecue.

 

De freelancers reisden kriskras door het land en waren ter plekke bij wedstrijden in Groningen, Enschede, Nootdorp, Heerenveen, Hazerswoude-Dorp, Gouda, Maartensdijk, Bunnik, Putten, Bennekom, Wekerom, Ede en Veenendaal.

 

Niet onvermeld mag blijven dat Toyota Van Gent voor de tiende keer hoofdsponsor is van de Finaleweken. En dat freelancer Jeroen van der Veer voor de tiende achtereenvolgende maal meewerkte.


Geplaatst op 21 juni 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.