BDU drie jaar zichtbaar bij voetbalclub Vitesse '22 in Castricum

Met de ondertekening van een 3-jarig mediapartnerschap bij voetbalvereniging Vitesse ’22 zet BDUmedia zich nog beter op de kaart in Noord-Holland.

 

Dit is het eerste mediapartnerschap voor Nieuwsblad Castricum sinds de overgang van de Telegraaf Media Groep naar BDU. En dat is wel nodig ook, want ofschoon het Nieuwsblad goed bekend is in Castricum en omgeving, is er ook sterke concurrentie. Daarom is zichtbaar blijven extra belangrijk.

 

Op de foto: v.l.n.r.: Ben van Duijvenbode en Charna Verheugen van BDUmedia. Joop Hollenberg en Hans Touber van Vitesse ’22. (Foto: Aart Tóth).


Geplaatst op 22 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.