BDU-fotografen in de prijzen

Apeldoorn 31-03-2016
Prijswinnaars Gelders Nieuwsfoto 2015,
iov Stad Tiel.
Foto Raphael Drent, Tiel.

Fotografen Rias Immink (linksachter op de foto) en Raphael Drent (linksvoor) , beiden onder andere werkzaam voor BDUmedia, zijn donderdag 31 maart in de prijzen gevallen tijden de uitreiking van de GeldersNieuwsFoto 2015 in het CODA museum in Apeldoorn.

Rias Immink won in de categorie serie/reportage met zijn serie foto’s van de hevige rellen tijdens de raadsvergadering in Geldermalsen over de opvang van 1500 vluchtelingen. De fotograaf uit Beusichem is ontzettend trots en blij dat hij gewonnen heeft.

Raphael Drent won in de categorie portretten met de foto van zwemmer Yanu van Leeuwen. Hij is door het Fonds Gehandicaptensport uitgeroepen tot Sporttalent van 2015. ,,Ik had het niet verwacht, maar ik vind het hartstikke leuk dat ik heb gewonnen”, aldus Drent. Yanu zelf liet via een WhatsApp-bericht van zijn moeder weten: ,,Ik ben heel blij voor hem dat hij gewonnen heeft.”

Immink en Drent fotograferen voor de BDU-titels Stad Tiel.nl, Nieuwsblad Geldermalsen.nl en Culemborgse Courant.nl.


Geplaatst op 1 april 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.