BDU maakt 'aftermovie' voor Voorthuizen Loopt. Wie volgt?

Voor het evenement ‘Voorthuizen Loopt’ heeft videoredacteur Peter Tijssen onlangs een zogeheten ‘Aftermovie’ gemaakt. De tip kwam van redacteur Berry Kamphorst van de sportredactie van de Barneveldse Krant. Hij bracht Tijssen vervolgens in contact gebracht met de organisate. Met deze video (bekijk ‘m hier) hebben wij als mediapartner een extra bijdrage kunnen leveren aan het evenement.

Wanneer jullie als freelancers kansen zien voor het maken van dit soort video’s, is het altijd mogelijk Peter in contact te brengen met de organisatie. Zo kunnen we onze klanten meer aanbieden wat de band versterkt en het levert ons extra inkomsten op.

Peter Tijssen is bereikbaar op het volgende e-mailadres: p.tijssen@bdu.nl.


Geplaatst op 2 augustus 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.