BDU-medewerkers bezoeken nieuwe collega's

Salesmanager Erwin Klein Wolterink en contentmanager Alex Monster zijn donderdag in gesprek gegaan met de nieuwe BDU-collega’s die overgekomen zijn van de Telegraaf Media Groep (HMC). Erwin en Alex bezochten achtereenvolgens de TMG-kantoren in Amsterdam, Haarlem en Leiden. Zij spraken daar met redactionele en commerciële collega’s die over enkele dagen het cluster Hoofddorp gaan vormen. Aan de Kruisweg worden daar vanaf woensdag 7 juni dertien weekbladen vervaardigd.

De sessies verliepen in een prima sfeer en bleken in een behoefte te voorzien. De nieuwbakken BDU’ers wilden veel weten over de werkwijzes, hun nieuwe werkgever, de toekomstplannen én hun nieuwe werkplek.
Woensdag 7 juni gaan de eerste collega’s naar het kantoor aan de Kruisweg. De redactie krijgt dan een Google-training. Een dag later schuiven de commerciële medewerkers aan voor dezelfde workshop. De redacteuren krijgen tegelijkertijd de instructies over het redactiesysteem (NEO), waarna zij aan de slag gaan. De freelance medewerkers van de nieuwe titels krijgen een uitnodiging om zich vrijdag 9 juni te laten bijpraten over hun nieuwe opdrachtgever.


Geplaatst op 2 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.