BDU met een record de zomer in

De maand juni heeft voor het online gedeelte van BDUmedia een knallend record opgeleverd. Waar het aantal pageviews op onze websites de afgelopen maanden net boven de 2,7 miljoen lag, leverde de maand juni ruim 2,9 miljoen (2.917.209 om precies te zijn) pageviews op, een absoluut record. Overigens was ook het aantal unieke bezoekers met 738.589 nog nooit zo hoog.

Helaas wordt dit record voor het grootste deel veroorzaakt door triest nieuws, namelijk de moord op het 14-jarige meisje Romy. Maar we hadden ook een paar fikse branden, de geslaagden, het einde van de Finaleweken in Ede en Veenendaal en de Marathon van Amersfoort. Verder speelt ook mee dat we een extra website hebben gemaakt, namelijk die van Soester Courant.nl.

Het doel is om in de loop van dit jaar het record nog een stukje scherper te stellen. Dat lijkt overigens een kwestie van tijd. Met de lancering van de websites in regio Haarlem en later Noord-Holland in het verschiet is het waarschijnlijk tweede helft van dit jaar ‘erop en erover’ wat betreft het juni-record.


Geplaatst op 7 juli 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.