BDU neemt magazines ‘Routiers Wereld’ en ‘Transport & Logistiek’ over

BDU145

Koninklijke BDU Holding neemt de uitgaverechten van de magazines ‘Routiers Wereld’ en ‘Transport & Logistiek’ over van ‘Transport en Logistiek Nederland” (TLN) uit Zoetermeer. TLN is de werkgeversorganisatie binnen het beroepsgoederenvervoer in Nederland.

 

 

BDUvakmedia verzorgt alle vele jaren de advertentieverkoop voor ´Transport & Logistiek´in opdracht van TLN. Nu wordt dit magazine, samen met ´Routiers Wereld´, eigendom van de Koninklijke BDU.

Beide uitgaven passen in het portfolio van niche- en vakmagazines van BDUvakmedia.
Met deze overname is geen investering gemoeid. Vakmedia gaat uit van handhaving van de huidige omzetbegroting voor deze titels. Beide uitgaven worden grafisch vervaardigd door onze drukkerij en deze overname zorgt daarom, naast verbetering van de toegevoegde waarde van Vakmedia, tevens voor het behoud van de toegevoegde waarde voor BDUprint.

De dienstverbanden van de drie directe redactiemedewerk(st)ers worden overgenomen. Vanaf 1 januari 2017 komen deze medewerkers in dienst van de Koninklijke BDU. Vanaf 1 november worden de activiteiten overgeheveld richting BDUvakmedia. De drie nieuwe collega’s gaan werken vanuit de BDU-vestiging in Gorinchem.

De overeenkomsten met betrekking tot de overname van beide magazines zijn vrijdag getekend door de directies van TLN en BDU.  ‘Routiers Wereld’ verschijnt zesmaal per jaar en ‘Transport en Logistiek Nederland’ tweewekelijks.


Geplaatst op 14 oktober 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.