BDU-titels vanuit Katwijk in nieuwe vorm verschenen

De twee titels ‘De Leydenaer’ en het ‘Witte Weekblad Voorschoten’ zijn vorige week in vernieuwde vorm verschenen. Uitgeverij Verhagen heeft in haar eigen stijl deze afwijkende BDU-kranten vervaardigd en geëxploiteerd.

Daarnaast zijn de overige voormalige HMC-titels in de omgeving Leiden geïntegreerd in de daar al verschijnende titels van Uitgeverij Verhagen zelf. Deze transformatie is prima verlopen.

De uitgifte van het ‘Witte Weekblad Voorschoten’ deze week is gebracht in een eenmalige uitvoering omdat op het laatste moment een samenwerking met ‘Groot Voorschoten’ afketste. Vanaf volgende week wordt ‘Witte Weekblad Voorschoten’ door BDUmedia zelfstandig voortgezet onder de gewijzigde naam: ‘AdvertentiePost Voorschoten’. Een uitgave die huis-aan-huis verschijnt in Voorschoten en uitsluitend uit commerciële uitingen bestaat.

Ook in Weesp is hard gewerkt aan de metamorfose van de titels van zowel Enter Weesp (voorheen) als de voormalige titels van HMC. De nieuwe lay-out is vernieuwend, maar zo herkenbaar als een BDU-krant.


Geplaatst op 17 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.