BDUmedia brengt tweede Zakelijk Magazine uit

951576_.indd

BDUmedia heeft vorige en deze week een tweede Zakelijk Magazine uitgebracht in vrijwel alle verspreidingsgebieden. Het thema was ‘Groei’.

 

 

De special werd ingevuld met interviews met lokale ondernemers die hun licht lieten schijnen op het thema. Ook koos BDUmedia ervoor om artikelen te maken over het grootste crowdfundingplatform van Nederland en een specialist in lokale ecosystemen. Aangevuld met (lokale) advertenties ontstond een kwalitatief hoogwaardige mix, met een aantrekkelijke inhoud.

BDU-marketing richtte een campagne in, via de kranten, de websites, nieuwsbrieven en social media. Het magazine werd met de krant gedrukt en is online hier te vinden.

 

 


Geplaatst op 23 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.