BDUmedia/De Puttenaer neemt nieuwssite Putten365.nl over

Freelancer Tim van Donkersgoed is in Putten ook actief als Putten365.nl. Dat doet hij al jaren lang en hij heeft in die jaren een groot netwerk opgebouwd. Gisteren hebben we definitief gemaakt dat wij (BDUmedia/De Puttenaer.nl) zijn diensten gaan overnemen.

Dat betekent dat we zijn bereik overnemen en dat Tim zich meer voor ons gaat inzetten dan tot nu toe gebruikelijk. Daarmee versterken we onszelf en tegelijk nemen we een concurrent uit de markt. Dat betekent voor ons een zeer sterke verbetering van onze positie in het Puttense, iets waar we natuurlijk heel blij mee zijn.

De formele ingangsdatum is vastgesteld op 1 september, de komende weken zullen we gebruiken om alles goed te organiseren. Dat betekent dat de sociale mediakanalen waar mogelijk in elkaar geschoven gaan worden en aansluitend andere kanalen zullen gaan verdwijnen (we gaan namelijk niet twee kanalen op hetzelfde medium in de lucht houden). 

Bovendien betekent dit dat we inhoudelijk een stap vooruit kunnen maken met De Puttenaer.nl. We spreken met Tim namelijk een zogenoemd contentpack af, waarvoor hij ons minimaal 12 items per maand levert voor De Puttenaer.nl. Dat zijn teksten, foto’s en video’s. Een aantal waar we nu vaak, om kostentechnische redenen, niet aan komen.

In de krant van afgelopen week (woensdag 17 juli) is deze samenwerking via de offline en online kanalen van De Puttenaer.nl en via die van Putten365.nl ook bij de lezers in Putten bekend gemaakt.


Geplaatst op 19 juli 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.