BDUmedia formaliseert samenwerking met Uitgeverij Verhagen

BDUmedia heeft vorige week formeel de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen Uitgeverij Verhagen en het Barneveldse bedrijf.

 

BDUmedia heeft eerder Witte Weekblad Hillegom, Witte Weekblad Lisse en Lisserbroek, Witte Weekblad Teylingen en Noordwijkerhout, Witte Weekblad Noordwijk, Witte Weekblad Katwijk, Rijnburg en Valkenburg, Witte Weekblad Oegstgeest en Witte Weekblad Leiderdorp verworven van Holland Media Combinatie. Deze uitgaven worden nu opgenomen in de bestaande titels van Uitgeverij Verhagen. Het Witte Weekblad Voorschoten en Zoeterwoude wordt gestaakt en de advertentieplaatsingen hiervoor worden doorgeplaatst in de uitgave ‘Groot Voorschoten’.

BDUmedia zet de overige HMC-titels uit het cluster Leiden (Witte Weekblad Alphen a/d Rijn, Witte Weekblad Nieuwkoop, Witte Weekblad Kaag en Braassem, Witte Weekblad Leiden (onder de nieuwe naam: ‘De Leydenaer’) zelfstandig voort.

Naast de overeenkomst met BDUmedia heeft Uitgeverij Verhagen met BDUprint een nieuwe drukovereenkomst getekend voor de grafische vervaardiging van al haar kranten.


Geplaatst op 28 april 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.