BDUmedia geeft luchtballonvaart weg: duizend reacties op Facebook

bduballon

Min of meer bij toeval heeft BDUmedia vorige week een succesvolle Facebookcampagne gehouden.

 

Door een late afmelding waren plotseling twee plaatsen beschikbaar in de heteluchtballon van BDUmedia die een dag later in Gorinchem zou opstijgen. Wij besloten de vaart te verloten via de Facebookpagina’s van Stad Gorinchem.nl, Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl, Het Kompas Sliedrecht.nl, Nieuwsblad Geldermalsen.nl, Culemborgse Courant en Stad Tiel.nl/Stad Buren.nl. Om kans te maken op de prijs moesten deelnemers onze Facebookpagina liken en delen.

De resultaten waren indrukwekkend. Meer dan duizend reacties werden achtergelaten, het bericht werd 419 keer gedeeld en in totaal kregen we 1436 pagina likes, verdeeld over de zeven Facebookpagina’s.

De winnares van de actie kwam uit Gorinchem en ging donderdagavond samen met haar vriend de lucht in.


Geplaatst op 23 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.