BDUmedia geeft ´masterclass´ op hogeschool

´Tips and tricks´ uit de praktijk tijdens een zogenoemde masterclass. Boy Imminck, web- en videoredacteur bij BDUmedia, verzorgde er onlangs één voor eerstejaarsstudenten journalistiek van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

 

 

,,De studenten verbeteren hun vaardigheden en leren al vanaf jaar één werken zoals het bedrijfsleven, in dit geval BDUmedia, dat graag ziet”, zegt Boy. ,,We vergroten de binding met de CHE en komen al in een vroeg stadium in contact met de eerstejaars. Over anderhalf jaar gaan ze voor het eerst op stage en natuurlijk willen we dat enkele CHE-studenten dat bij ons komen doen. Voordeel is dat BDUmedia nu al bij hen bekend is en andersom.”


Geplaatst op 19 mei 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.