BDUmedia haalt videodoelstelling, maar wil meer

filmen

Dat het fenomeen video sinds twee jaar flink groeiende is binnen BDUmedia, moge duidelijk zijn. In heel 2015 plaatsten we 443 video’s op onze sites. Mede door de komst van de nieuwsdienst en de introductie van een nieuwe manier van zoeken hebben we vorige week donderdag de jaardoelstelling voor 2016 gehaald. In totaal zijn dit jaar nu 900 video’s geplaatst.

 
,,Daar zijn we als nieuwsdienst blij mee, maar we willen nog meer. Daarom werken we achter de schermen, samen met de Contentmanagers, aan een verdere stijging voor volgend jaar”, vertelt Boy Imminck, Hij geeft invulling aan het project. De komende maanden volgen meerdere freelancers een videoworkshop. Ook gaat BDUmedia nog nadrukkelijker de samenwerking zoeken met leveranciers van (lokaal) bewegend beeld. Zo gaat Stad Tiel.nl bijvoorbeeld een samenwerking aan met RegioTV Tiel, dat video’s maakt in de Betuwe. Op de website van Stad Tiel.nl worden vanaf heden relevante video’s getoond, gemaakt door RegioTV Tiel. Stad Tiel.nl helpt voorts bij het versterken van de naamsbekendheid van RegioTV Tiel. Ook in het Kromme Rijngebied is een soortgelijk pact gesloten. ‘t Groentje gaat samenwerken met Omroep Houten, dat bewegende beelden gaat leveren in ruil voor publiciteit in de krant, de website(s) en social media.


Geplaatst op 14 oktober 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.