BDUmedia helpt makelaars met adverteren via Facebook

header_makelaars

BDUmedia is voortdurend op zoek naar nieuwe verdienmodellen. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat commerciële doelgroepen hun product ook via Facebook aan de man kunnen brengen.

De commerciële collega’s hebben vorige week een mailing verstuurd aan alle makelaars. Hierin wordt een ‘makelaarspropositie’ met betrekking tot adverteren op Facebook onder de aandacht gebracht.

De makelaarspropositie betreft een abonnementsvorm waarbij makelaars met hun woningaanbod kunnen adverteren op Facebook. Voor een vast maandtarief brengen wij maandelijks een of meerdere woningen (afhankelijk van het gekozen pakket) onder de aandacht.

Makelaars worden náást de betreffende Facebookcampagne ook gewezen op de andere mogelijkheden van BDUmedia.

Meer informatie : www.bdumedia.nl/makelaars.


Geplaatst op 2 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.