BDUmedia houdt online marketing event bij Google

BDUmedia houdt woensdagmiddag 21 juni in samenwerking met Google Nederland een bijzonder online marketing event.

 

Deze middag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing en dient als ‘een bron van inspiratie voor een succesvolle inzet voor lokale ondernemers. De rol die print media hierbij speelt wordt uiteraard niet vergeten’.

 

Een select aantal adverteerders is inmiddels uitgenodigd voor dit event, dat plaatsvindt in het kantoor van Google Nederland in Amsterdam.

 


Geplaatst op 26 mei 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.