BDUmedia kiest voor andere koers Voorjaarsbijlage

BDUmedia brengt sinds jaar en dag een Voorjaarsbijlage uit in de meeste verspreidingsgebieden. In de special van dit jaar breken wij met een trend.

Voorheen was het gebruikelijk dat lokale ondernemers en trendwatchers hun zegje deden over de laatste mode-, woon- en reistrends. Dit jaar heeft BDUmedia ervoor gekozen om landelijk bekende experts in te laten gaan op de thema’ s Reizen, Wonen, Tuinieren, Technologie en Mode. Onder anderen Fred van Leer (Holland’s Next Topmodel), Michiel de Zeeuw (RTL Woonmagazine) en Boer Tom (Eigen Huis & Tuin) gaan in op de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 

De eerste voorjaarsbijlage verschijnt in de week van maandag 20 maart.

 


Geplaatst op 10 maart 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.