BDUmedia partner van 'Babbels Live Festival' in Krommenie

De bladen De Zaankanter (twee edities) en De Krommenieër van BDUmedia in Noord-Holland zijn mediapartner geworden van een groot muziekevenement, het Babbels Live Festival, in Krommenie.

 

Waar op dit moment grassprieten en paardenbloemen naar de hemel reiken, staan weldra honderden enthousiaste muziekliefhebbers te luisteren naar bekende Nederlandse bands als Blof en De Dijk of onvervalste volkszangers als Wolter Kroes en Tino Martin.

 

Al jaren weet ondernemer/spring-in-‘t-veld Ad de Lange namens het grootse café Bar Babbels in het kleine Krommenie (net boven Amsterdam) een geweldig muziekevenement neer te zetten. Dit jaar is het BDUmedia gelukt om het mediapartnerschap van een concurrent af te troeven. Dit betekent dat De Zaankanters (twee edities) en de Krommenieër volop aandacht aan het muziekfeest besteden.

 

Ook freelancers kunnen profiteren van dit mediapartnerschap, want BDUmedia mag 10 gratis kaarten verloten. Het optreden is op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 in het Provily Sportpark te Krommenie. Meedingen? Stuur een mailtje naar: Marieke van der Leij op m.v.d.leij@bdu.nl (uiterlijk 18 mei).

 

Op de foto: Ad de Lange namens (Babbels Live), Charna Verheugen (BDU-uitgever), Susan Stolk (Babbels Live) en Tino de Betuë (BDU-media-adviseur). (Foto: aangeleverd).


Geplaatst op 14 mei 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.