BDUmedia start met lezersdeals

BDUmedia heeft 1 januari de website www.lezersdeal.nl gelanceerd. De site is een platform waarop lezers vouchers kunnen bestellen voor bijzondere kortingsacties. Zoals aantrekkelijke tarieven voor een viergangendiner, een afslankchallenge en een gezonde maaltijdbox. Dat gebeurt in samenwerking met lokale ondernemers.

 

Lezersdeal.nl is gestart in de regio Barneveld/Ede, het ‘actiegebied’ wordt snel uitgebreid.

 

Blijf op de hoogte en volg Lezersdeal.nl op Facebook en Instagram:
https://www.facebook.com/LezersDeal/
https://www.instagram.com/lezersdeal/

Volgen, liken en delen wordt zeer gewaardeerd!


Geplaatst op 7 januari 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.