BDUmedia verloot gratis kookboeken onder freelancers

kip-paddenstoelen-salade

Smakelijck heeft 1 september een nieuw kookboek uitgebracht. Het tweede en tevens ook laatste deel van de seizoenenreeks: Smakelijck Winter. BDUmedia verloot drie boeken onder de freelancers. Degenen die kans willen maken op de prijs, sturen een mailtje naar een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).

 

In het boek Smakelijck vind je ruim 100 recepten, vrij van geraffineerde suikers en E-nummers. Pure recepten, met pure ingrediënten voor een gezonde en gevarieerde leefstijl. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij. Met dit kookboek kook je met de seizoenen mee. Dit is beter voor het milieu, voor de portemonnee en bovendien goed verkrijgbaar. De recepten zijn gemakkelijk te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. In het boek vind je zowel de maaltijden, ontbijtjes en lunches als ook lekkere tussendoortjes en taart of gebak voor in het weekend of op een feestdag.

Alle Smakelijck kookboeken kosten 24,95 en zijn verkrijgbaar via de boekhandel of www.smakelijck.nl. Voor meer informatie zie: www.smakelijck.nl.


Geplaatst op 30 oktober 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.