BDUmedia verloot toegangskaarten Javier Guzman

foto+ribbon_b

Cabaretier Javier Guzman staat vrijdag 12 februari om 20.00 uur in het Barneveldse Schaffelaartheater met de voorstelling ‘Absurd Verlicht’. BDUmedia verloot drie keer twee toegangskaarten onder alle belangstellenden.

De cirkel is rond, het verleden geweest. Is de jacht op ‘t nieuwe, verfrissende al beslecht? Is alles al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn! Javier Guzman, een van de bekendste cabaretiers van Nederland, is nog maar net begonnen. ‘Zijn grote talent is dat hij zelfs uit de meest ontluisterende details humor weet te brengen’, aldus De Telegraaf. Met deze verfrissende, lachwekkende en verbazend goede show beleven bezoekers gegarandeerd een geweldige avond.

Reageren kan via een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).

 


Geplaatst op 28 januari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.