BDUmedia verzorgt kaartverkoop Castle Chrismas Fair

 

De tickets voor de Castle Christmas Fair gaan als zoete broodjes over de toonbank via de websites van de titels van BDUmedia Noord-Holland. In amper een week tijd zijn er al meer dan 1.000 tickets verkocht. De Castle Chrismas Fair is een van de grootste kerst- en lijfstyle evenementen in Noord_Holland en wordt gehouden in en om Slot Assumburg in Heemskerk op 29 en 30 november en 1 en 2 december.

 

,,Deze week pakken we door met een mooie aanbieding. Hierbij verkopen we online het Glühwein arrangement, waarbij er voor € 8,75 een ticket én een glas glühwein verkregen kan worden”, vertelt Charna Verheugen, uitgever BDUmedia Noord-Holland.  De organisator van Castle Christmas Fair heeft richting de uitgever enthousiast gereageerd op het tot nu toe behaalde resultaat. ,,Zondag loopt de testperiode af, maar het ziet ernaar uit dat we de limiet gaan halen om de algehele ticketverkoop voor dit evenement te mogen doen. “

 

Het is voor BDUmedia nieuw om de ticketverkoop voor een evenement te verzorgen. Van elke verkochte kaart gaat een deel van het bedrag naar BDUmedia. Verheugen: ,,Daarbij kunnen we mooie spin-offs maken, zoals een bijlage voor de deelnemende partijen op de fair. De deelnemers kunnen adverteren op een themapagina om hun stand te promoten en we gaan speciale BDU vriendinnen arrangementen verkopen met een high tea. Hiermee zetten we niet alleen Castle Christmas Fair in de schijnwerpers, maar ook onze titels, die meer bieden dan alleen lokaal nieuws.”

 

De uitgever roept medewerkers en freelancers op om mensen in hun omgeving enthousiast te maken voor de Castle Christmas Fair. ,,Eerst nog even de eindstreep zien te halen aanstaande zondag met de verkoop van de glühwein tickets, daarna gaan we echt los. Dus… maak nog even reclame in je omgeving, zodat kennissen, vrienden en familie die naar het evenement willen nu nog van deze aanbieding gebruik kunnen maken en tickets bestellen via castlechristmasfair.nl/tickets.”

 


Geplaatst op 28 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.