BDUmedia verzorgt workshops digitale fotografie

foto+ribbon_b

BDUmedia heeft in samenwerking met professioneel fotograaf Ron Oostveen twee interessante workshops fotografie ontwikkeld; Een tweedelige workshop voor beginners en een driedelige workshop voor ervaren fotografen. Freelancers kunnen gratis deelnemen aan de workshops. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is gering.

 

De workshop digitale fotografie voor beginners is bedoeld voor mensen die hun digitale spiegelreflex of compact camera beter willen gebruiken. Tijdens de twee avonden worden de vele mogelijkheden van de digitale camera behandeld en beoefend. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte komen uitgebreid aan de orde. Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor de creatieve kant van fotograferen, zoals compositie, standpunt en de guldensnede. De workshop wordt in Barneveld gehouden op maandagavond 7 september en 21 september. De workshop vindt in Geldermalsen plaats op dinsdagavond 8 september en 22 september.

 

Voor mensen die al enige ervaring hebben met digitaal fotograferen is de nieuwe workshop fotograferen voor ervaren fotografen. Tijdens deze workshop worden begrippen uit de basisworkshop verder uitgediept en worden er vanzelfsprekend ook onderwerpen behandeld die nog niet aan de orde zijn geweest. Om deel te nemen aan de vervolgworkshop is het niet noodzakelijk om de beginnersworkshop te volgen. Fotografen die op een andere wijze ervaring hebben opgedaan zijn ook zeer welkom.

De workshop bestaat uit drie dinsdagavonden en wordt in Barneveld gehouden op maandagavond 12 oktober, 26 oktober en 9 november. In Geldermalsen zijn de lessen op dinsdagavond 13 oktober, 27 oktober en 10 november. Ze starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

 

Opgeven kan bij een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).


Geplaatst op 6 augustus 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.