BDUmedia werft stagiaires

BDU145

BDUmedia is actief bezig met het werven van stagiaires voor onze redactie. In het verleden hebben we goed samengewerkt met stagiaires en hun opleiders. ,,Het is belangrijk om als bedrijf bij jonge mensen in de picture te staan. Wij bieden deze mensen een leerzame en blik verruimende ervaring aan”, zegt contentmanager Alex Monster.

 

BDUmedia biedt studenten niet alleen krantenstages aan, maar ook op het gebied van website, sociale media, beeld en geluid. ,,Het is belangrijk dat jonge mensen, die affiniteit hebben met journalistiek en communicatie, zich beter bewust worden van de mogelijkheden die wij bieden.”

 

Derhalve hebben wij verschillende hogescholen benaderd en promoten wij dit middels banners en wervende teksten. Deze verschijnen op de sites van hogescholen, nieuwssites, en sociale media (LinkedIn, Facebook). Wellicht kunnen we hier allemaal een steentje aan bijdragen door deze op sociale media te delen en/of studenten op deze mogelijkheden te wijzen.

 


Geplaatst op 30 oktober 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.